Københavns Kommunes logo

Mad og sundhed

Få råd og vejledning om sunde madvaner, der passer til din hverdag. Vi har både individuel vejledning og forløb med madlavning i grupper.

Mad har stor betydning for din sundhed. Vi ønsker derfor at inspirere og støtte dig i at få eller opretholde gode madvaner. På Center for Diabetes og Hjertesygdomme kan du få råd og vejledning om sunde madvaner, der passer til dig og din hverdag. Vi tilbyder både forløb med madlavning i grupper og individuel vejledning.

Madlavning

På vores madlavningshold har du mulighed for at få inspiration til sund mad og for at få råd og vejledning i madens betydning for velværet og forebyggelse af sygdom. Vi deler erfaringer med hinanden, så viden, oplevelser og erfaringer går hånd i hånd. Vi laver mad sammen og spiser i fællesskab.

Individuel kostvejledning

Den individuelle kostvejledning tager afsæt i, hvad du kan lide at spise og din viden om mad. Sammen med en diætist taler du om, hvad du plejer at spise, hvordan maden kan påvirke din sundhed og hvilken mad, der er mest hensigtsmæssig for dig i forhold til din sygdom.